اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم تشکیل شد

جلسه شورای "امر به معروف و نهی از منکر" دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

فرصت شغلی برای خانواده نیازمند فراهم شد

کانون فعالیت های جهادی با همکاری کانون خیریه باران اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم، با مرمت، باز سازی و تجهیز یک واحد تجاری، فرصت اشتغال و خودکفایی را برای آنها فراهم کردند.

نشست هم اندیشی مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

نشست مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم، با حضور معاون این حوزه، و با هدف بررسی مشکلات رفاهی دانشجویان برگزار شد.

جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود

جشن میلاد امام رضا (ع) به همت کانون قرآن و عترت اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم در محوطه باز پردیس برگزار می‌شود.

نمایشگاه مجازی صنایع دستی در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود

مدیر فرهنگی اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم از برگزاری "نمایشگاه مجازی صنایع دستی" ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان توسط کانون هنرهای تجسمی خبر داد.

ادامه خبر
برگزاری مسابقه دارت به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم

به همت اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم صبح امروز به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر مسابقه دارت در محل نمایشگاه سوم خرداد واقع در ورودی قسمت اداری مجموعه پردیس برگزار شد.