اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

دوره فرهنگی – قرآنی "رایحه رمضان" در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود

دوره فرهنگی – قرآنی "رایحه رمضان" به همت کانون قران و عترت اداره تعالی، فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم با همکاری دفتر نهاد رهبری، از طریق فضای مجازی در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود.

ادامه خبر
جلسه‌ کمیته‌ نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

جلسه‌ کمیته‌ نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا پیرامون نحوه برگزاری این انتخابات برگزار شد.

انتخابات شورای صنفی دانشجویان به صورت الکترونیک برگزار می‌شود

درنخستین جلسه‌ی کمیته‌ی اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بم مقرر شد، فرایند انتخابات اعضای شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بم به صورت الکترونیک برگزار گردد.

نحوه فعالیت دانشجویان علوم پزشکی در شرایط قرمز کرونا اعلام شد

معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: نحوه کارورزی و کارآموزی دانشجویان علوم پزشکی و ادامه فعالیت آموزشی در شرایط جدید کرونا به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد.

شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم تشکیل جلسه داد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر اعضا شورا در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

کاشت نهال در محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم

به مناسبت روز درختکاری، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه،  و جمعی از دانشجویان تعدادی نهال در محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم کاشته شد.