اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

کسب دیپلم افتخار دوازدهمین المپیاد علمی توسط دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم از کسب دیپلم افتخار در حیطه استدلال بالینی توسط دانشجوی رشته پزشکی این دانشگاه، در دوازدهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور، خبر داد.

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت ارتقای علمی دکتر محمدزاده جهانی

دکتر جهان آراء در پیامی ارتقای علمی دکتر پیمان محمدزاده جهانی را از مرتبه استادیاری به دانشیاری به ایشان و جامعه علمی دانشگاه تبریک گفت.

ادامه خبر
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص)

دکتر عباس جهان آراء طی پیامی فرا رسیدن سالروز مبعث پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) را به تمامی مسلمانان جهان به ویژه محضر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و جامعه دانشگاهی و دانشجویی تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، متن این پیام بدین شرح می باشد؛

برگزاری وبینار آموزشی معاینه و بررسی سلامت نوزاد در دانشگاه علوم پزشکی بم

وبینار آموزشی معاینه و بررسی سلامت نوزاد به همت مرکز آموزش مداوم معاونت آموزشی روز سه شنبه نوزدهم اسفندماه سال جاری در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار شد.

ادامه خبر
برگزاری آزمون کشوری علوم پایه و پیش کارورزی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم

آزمون علوم پايه و پيش کارورزي بصورت صدرصد الکترونيک درمرکز آزمون الکترونیک دانشگاه همزمان با سراسر کشور روز پنج شنبه چهاردهم اسفندماه سال جاری در دونوبت صبح و عصر، برگزار شد.

ادامه خبر
برگزاری جلسه هماهنگی اعتباربخشی دانشکده پزشکی با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه هماهنگی اعتباربخشی دانشکده پزشکی؛ روز چهارشنبه ششم اسفندماه سال جاری با حضور دکتر جهان آراء معاون آموزشی، آقای غضنفرآبادی معاون فرهنگی و دانشجویی و حضور سرکار خانم دکتر معصومه قاسمی و سایر اعضای کمیته ارزیابی درونی اعتباربخشی دانشکده پزشکی، انجام شد.