اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری وبینار آموزشی نموتوراکس و مراقبت ها در دانشگاه علوم پزشکی بم

وبینار آموزشی نموتوراکس و مراقبت ها با حضور متخصص جراحی عمومی در علمی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

برگزاری جلسه اعتباربخشی آموزشی دوره پزشکی عمومی در بیمارستان پاستور بم

در نشستی با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم، فرآيند اعتبار بخشي پزشكي عمومي دانشكده پزشكي به تفصيل مطرح و راهكارهاي موجود براي رفع نواقص احتمالي ارائه گرديد.

نشست مشترک دکتر جهان آراء با رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بم

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بم، روز دوشنبه بیست و هفتم بهمن ماه سال جاری در راستاي همكاري های آموزشی دو جانبه در محل پردیس خلیج فارس دانشگاه علوم پزشکی بم؛ برگزار گردید.

معرفی ساختار و فرایند تولید محتوای الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی بم

یکی از برنامه های مرکز آموزش مجازی دانشگاه که با تایید دانشگاه علوم پزشکی مجازی صورت می گیرد؛ تولید محتوای الکترونیکی براساس نیازهای دروس دانشگاه مجازی ملی و فراهم سازی امکان استفاده از این محتواها برای مخاطبان می باشد.

ادامه خبر
بیست و یکمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور معاون آموزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، روز یکشنبه بیست و ششم بهمن ماه سال جاری با حضور دكترجهان آراء و اعضاء جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در محل دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.

ادامه خبر
پیام تبریک دکتر جهان آراء به مناسبت حلول ماه مبارک رجب و میلاد امام محمد باقر (ع)

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی حلول ماه پر برکت رجب‌الاصب و ولادت شکافنده علوم، امام محمد باقر (ع) را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مسلمان جهان به ویژه شیعیان و عاشقان آن امام همام، جامعه دانشگاهی و دانشجویی، تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است: