اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

دوره های آموزش مهارتی و حرفه ای «طرح ملی کووید» برگزار می شود

دوره های آموزش مهارتی و حرفه ای «طرح ملی کووید» برای گروه های هدف به صورت مجازی در دانشگاههای سراسر کشور برگزار می شود.

برگزاری دومین جلسه کمیته ترفیع پایه اعضاء هیأت علمی دانشگاه در سال99

جلسه کمیته ترفیع پایه اعضای هیات علمی با حضور دکتر جهان آراء معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد.

بازدید معاون آموزشی دانشگاه از مراکز آزمون الکترونیک و آموزش مجازی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر جهان آراء با همراهی دکتر طولابی مدیر آموزش و دکتر میرزایی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه از مرکز آزمون الکترونیک و مرکز آموزش مجازی  بازدید بعمل آوردند.

ادامه خبر
تقدیر از بانوان شاغل در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن

به مناسبت بزرگداشت روز زن و تکریم مقام مادر از بانوان شاغل در پردیس خلیج فارس دانشگاه علوم پزشکی بم، تقدیر شد.

ادامه خبر

همزمان با ایام الله دهه فجر و در آستانه پیروزی چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی ایران دکتر جهان آراء از تصویب ایجاد سه رشته دستیاری، سه رشته توانبخشی و چهار رشته بهداشت و پرستاری در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، خبر داد.

"معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم"

با توجه به آسیب های موجود در منطقه جنوب شرق استان کرمان، تأسیس رشته های مرتبط با توانبخشی جزء اولویت های دانشگاه ست

مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی بیمارستان پاستور بم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی بیمارستان پاستور بم با رعایت پروتکل های بهداشتی و حضور تعدادی از مسئولین و مدیران حوزه آموزش،  برگزار شد.