اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت آغاز ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر عباس جهان آراء همزمان با سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی( رحمت الله علیه)، با صدور پیامی آغاز ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ملت شریف ایران اسلامی به ویژه جامعه دانشگاهی و دانشجویی کشور،  تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است.

برگزاری وبینار آموزشی پلاسما درمانی در بیماران کووید19

وبینار آموزشی پلاسما درمانی در بیماران کووید19 در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

ادامه خبر
برگزاری وبینار آموزشی سکته حاد مغزی"stroke"

وبینار آموزشی سکته حاد مغزی"stroke"  در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

ادامه خبر
برگزاری نشست هم اندیشی دانشگاههای کلان منطقه هشت با موضوع راهبردهای همگرایی علوم

نشست هم اندیشی با موضوع راهبردهای همگرایی علوم با حضور دکتر حسینی و نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه آمایشی هشت، بصورت مجازی برگزار شد.

برگزاری وبینار آموزشی نرم افزارArticulate Storyline

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ،؛ مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با پیگیری واحد توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه، اقدام به برگزاری دوره آموزشی مجازی با موضوع آموزش نرم افزار Articulate Storyline در تاریخ بیست و پنجم دیماه 99، می نماید.

وبینار آموزشی روش های تدریس در دروس تئوری

برگزاری دوره آموزشی مجازی  با موضوع روش های تدریس در دروس تئوری