اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

از کادر درمانی بیمارستان پاستور بم قدر دانی شد + عکس

در شب قدر با اهدای بسته فرهنگی، از کادر درمانی و پرستاران بیمارستان پاستور بم تشکر و قدردانی شد.

ادامه خبر
پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت مقام استاد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با صدور پیامی، فرا رسیدن 12 اردیبهشت و آغاز هفته بزرگداشت مقام  استاد  را به معلمان و اساتید عرصه علم و دانش تبریک گفت.

ادامه خبر
جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) و محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن نیمه ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کریم و جشن میلاد با سعادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع) در فضای باز پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

نخستین جلسه ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی بم در سال ۱۴۰۰ برگزار شد

نخستین جلسه ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی بم در سال ۱۴۰۰، با حضور اعضا در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.

پویش همدلی مومنانه در ماه ضیافت الهی برگزار می‌شود

پویش همدلی مومنانه در ماه ضیافت الهی به همت کانون فعالیت‌های جهادی، بسیج دانشجویی، کانون هلال احمر و کانون خیریه باران دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار می‌شود.

ادامه خبر
از برگزیده جشنواره فیلم صد ثانیه‌ای "همدلی مومنانه" در دانشگاه علوم پزشکی بم تقدیر شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از "محمدعلی قلعه‌خانی" دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه به مناسبت کسب موفقیت در جشنواره فیلم صد ثانیه‌ای "همدلی مومنانه" تقدیر کرد.