اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

دومین شماره خبرنامه مفدا بم منتشر شد

در این شماره مهم‌ترین اخبار فعالیت‌ها و رویدادهای مهم فرهنگی، صنفی، دانشجویی، آموزشی و علمی دانشگاه‌ علوم پزشکی بم در بازه زمانی ۱ تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ منتشر شده است.

نتایج انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم اعلام شد

کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم، پس از برگزاری انتخابات، اسامی نهایی برگزیدگان شورای صنفی دانشجویی را اعلام کرد.

ادامه خبر
اولین نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه منطقه جنوب شرق در سال ۱۴۰۰ برگزار شد

نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه جنوب شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

با اهدای اسباب‌بازی لبخند شادی به لب کودکان محروم نشست

کانون فعالیت های جهادی اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم، طی اقدامی خیرخواهانه با تهیه تعدادی اسباب‌بازی دل کودکان خانواده های محروم را شاد کرد.

برگزاری آیین افتتاحیه سالن بدنسازی خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم

مراسم افتتاح سالن بدنسازی خوابگاه دانشجویی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

ادامه خبر
مراسم افتتاحیه زمین والیبال ساحلی خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

مراسم افتتاحیه زمین والیبال ساحلی در خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه و هیئت همراه برگزار شد.