اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری آیین تجلیل از مقام استاد در دانشگاه علوم پزشکی بم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، آیین تجلیل از مقام شامخ استاد با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر جهان آراء معاون آموزشی، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مظاهری نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونین، مدیران و اعضای هیأت علمی با هدف بزرگداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و تجلیل از اساتید دانشگاه روز شنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری در محل سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

ادامه خبر
پیام تبریک دکتر جهان آراء به مناسبت فرارسیدن هشتم اردیبهشت ماه سالروز جهانی بهداشت حرفه ای

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با صدور پیامی روز جهانی بهداشت حرفه‌ای را به فعالان این عرصه، تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

صدور دانشنامه دانش آموختگان

بازدید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی از دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر جهان آراء طی برنامه ای روز دوشنبه 22 فروردین جاری از دانشکده های پرستاری- مامایی و بهداشت، بازدید کرد.

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرا رسیدن سال نو

به گزارش روابط عمومی معاون آموزشی دانشگاه؛ دکتر جهان آراء طی پیامی فرارسیدن عید نوروز را به جامعه دانشگاهی و دانشجویی تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

برگزاری وبینار آموزشی اصول اولیه کنترل کیفی در آزمایشگاه تشخیص طبی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، وبینارهای آموزشی اصول اولیه کنترل کیفی در آزمایشگاه تشخیص طبی و محاسبات پایه در کنترل کیفی لوپ، سمپلر و .. به همت آموزش مداوم معاونت آموزشی در دو جلسه چهار ساعته برگزار شد.