اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

آغاز فرایند تولید محتوا در مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی بم

با تجهیز مرکز آموزش مجازی فرایند تولید محتوا با مشارکت اعضای هیأت علمی بصورت آفلاین و آنلاین میسر شد.

ادامه خبر
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت حضور حماسی مردم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ دکترجهان آراء با ارسال پیامی حضور حماسه ساز مردم در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب شایسته و اصلح  کاندید انقلابی و مردمی،  حضرت آیت الله  دکتر رئیسی بعنوان هشتمین رئیس جمهور ایران اسلامی  را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ملت فهیم، مقتدر و ولایت مدار ایران به خصوص رئیس جمهور منتخب، تبریک گفت.

بازدید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم از مرکز مهارت‌ های بالینی

معاون آموزشی به همراه قائم مقام و مدیراجرایی معاونت آموزشی این دانشگاه، روز سه شنبه از مرکز مهارت‌های بالینی، بازدید کردند.

ادامه خبر
پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت جانسوز حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر جهان آرا در پیامی فرارسیدن سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد را به محضر مقام معظم رهبری( مدظله العالی) و ملت شریف ایران اسلامی و تمامی آزادیخواهان سراسر جهان تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است.

مقام معظم رهبری(مدظله العالی):

" راه ما راه امام خمینی (ره) است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد"

ادامه خبر
برگزاری اولین آزمون مهارتی و حرفه ای بخش های مراقبت ویژه، جهت پرستاران و پزشکان متخصص (طرح ملی کووید) بصورت الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی بم

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم از برگزاری اولین آزمون مهارتی و حرفه ای بخش های مراقبت ویژه بصورت الکترونیک جهت پرستاران و پزشکان متخصص (طرح ملی کووید) در این دانشگاه خبر داد.

برگزاری شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

شورای آموزشی دانشگاه، ظهر امروز یکشنبه دوم خردادماه جاری با حضور دکتر جهان آراء معاون آموزشی، آقای غضنفرآبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مظاهری نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اعضای شورا به منظور بررسی و تصویب تعدادی از درخواست های آموزشی دانشکده ها و همچنین نحوه اجرای دقیق فعالیت های آموزشی در محل سالن کنفرانس پردیس، تشکیل جلسه داد.